Undvik misstagen

fasteb_bygg11

Undvik misstagen

5 vanliga misstag vid balkongbygge. Så undviker du dem!

Virrvarret av underentreprenörer skapar tidsåtgång.

Genom att använda dig av flera olika underentreprenörer baserat på prispress så finns risken att samarbete sviktar och att projektet tar lång tid. Vi har redan den kompetensen som krävs hos oss vilket gör att vi bedriver ett tätt samarbete och inte behöver reservera oss tidsmässigt beroende på andra underentreprenörer i projektet.

Prispressen leder till att du köper grisen i säcken

Ett av bygg- och balkongbranschens största problem har alltid varit att prispressen ofta överskuggar strävan efter kvalité. Vi vet vad som är viktigast för oss. Därför låter vi våra referenser och långvariga erfarenheter tala sitt tydliga språk.

Materialet faller i glömska

Den omsorgen du lägger på inredning av din bostad, lägger vi på att ta fram rätt material till ditt projekt. I det innefattas bland annat val av dörr, handtag och räcken, för att på så sätt skapa en balkong utformad efter fastighetens estetik, grundad på ett gott hantverk.

Missad impregnering får virket att ruttna

Om inte dörren impregneras kan virket i dörren ruttna och med det förkortas livslängden avsevärt. Idag finns det fönster och dörrar från 80-talet som måste bytas ut, samtidigt som det finns anordningar från 1800-talet som fortfarande står starka. Det är skillnaden mellan att visa omvårdnad på förhand och att välja den snabba lösningen.

Väljer ihåliga kopior

Istället för att använda sig av ett massivt smidesräcke blir det allt vanligare att man monterar ihåliga pinnar av stål eller aluminium. Äldre hus ska alltid använda sig av massivt smide för att bibehålla kvalitén och estetiken. Vi jobbar med karaktär- och profilutformning och ser varje balkongprojekt som unikt.

img1

Trygga och skräddarsydda

Det är viktigt för oss att balkongen passar just er fastighet.

Läs mer om våra balkonger »