Fasteb_galleri

Varför välja oss?

Att bygga balkonger på en existerande fastighet är ofta ett stort beslut för en förening. Samtidigt adderar balkongbyggnationen nya ytor och ökar värdet på lägenheterna. Vi på Fästeb har byggt tusentals balkonger i Stockholm och guidar gärna dig och din bostadsrättsförening genom hela processen. Vi ordnar allt från bygglov till färdig balkong.

Att skaffa en balkong behöver därför inte vara varken särskilt svårt eller komplicerat.

Därför tycker vi att du ska välja Fästeb:

  1. Vi har en kort genomförandetid
    Tack vare lång erfarenhet och effektiva byggprocesser (vi gör balkongbyggnationen per lodrätt rad istället för hela fastigheten samtidigt) blir tiden då du som bostadsrättsinnehavare påverkas endast 2-3 veckor. Tiden vi tillbringar i din lägenhet blir minimal. Våra kunder tycker att det finns roligare saker än att ha byggställningar utanför sina fönster under flera månaders tid.
  2. Vi kan skräddarsy balkonger
    Fästebs balkonger kan skräddarsys helt efter såväl dina och fastighetens behov, vilket bland annat möjliggör och underlättar att få bygglov. Givetvis är en skräddarsydd balkong som anpassats just efter dig och din fastighets behov även estetiskt mer tilltalande och förhöjer såväl värdet som den upplevelse som en balkong faktiskt innebär.
  3. Vi bygger trygghet
    En balkong ska hålla över tid, därför är det viktigt att även företaget som du anlitar är stabilt. Likaså att produkten håller över tid – utan att ge följdskador på fastigheten. Fästeb har funnits i över 25 år och har sedan starten haft stabil ekonomi, vilket gör oss till en trygg aktör och en av Stockholms äldsta aktiva balkongbyggare. Vi bygger vanligtvis balkonger med dragstag och konsoler, en konstruktion som minimerar belastningen på fastigheten och minskar risken för vattenskador och sprickor i fasaden. Detta är lika viktigt för oss som för dig, eftersom vi tänker långsiktigt och planerar att finnas kvar som ett av Stockholms ledande balkongbyggarföretag under lång tid framöver

Trygga och skräddarsydda

Det är viktigt för oss att balkongen passa just er fastighet.

Läs mer om våra balkonger »